Generelt
  Kystfiskeri
  Fangstrapport
  Mexico
  Trolling


 
Trolling fiskeri
Finn var så venlig at introducere mig for Lakse trolling.

Endelig kom dagen hvor vejret passede og turen gik til Klintholm for at isætte båden og komme afsted. Efter ca. 15 min sejllads, blev stængerne sat og båden kom ned i trolling tempo.
De første par timer skete der ikke det helt store. Vi havde et enkelt tilbud som ikke blev hængende og lidt hornfisk i båden. Midt på formiddagne kom det første rigtige hug og jeg fik mulighed for at prøve kræfter med min første laks. Det blev til en flot fisk på 108 cm og 12 Kg. så en helt fantastisk debut som trolling fisker.
Ca. 3 kvarter senere faldt det næste hug og Finn kunne tage kampen med den næste laks. Han landede her en flot fisk på 106 cm og 13 Kg.
Stængerne blev sat og fiskeriet fortsatte. Da vi nåede over middag og fik fundet madpakkerne frem, kom det næste hug. Det var blevet min tur til at tage stangen og kampen med min anden laks kunne starte. Det viste sig at være en flot laks på 116 cm og 17.5 Kg. så hvilken start på trolling :-)
Vi havde et par hug mere i løbet af dagen, men ikke flere i båden.
Hvilken introduktion til trolling :-)  det kan man vist ikke drømme om, meget bedre :-) Ser allerde frem til muligheden for at prøve igen :-)
 
  
 
 
 
 
 
Sidste nyt
Trolling fiskeri
Mexico 2012
Udvidelse af Havebassin 2008
Suzuki GSX1300R HAYABUSA
Min PR på kysten
Fangstrapport 2008.
Anette's fangstrapport 2007
Niels fangstrapport 2007
FANGSTRAPPPORT 2007
Venezuela
Niels's fangstrapport
Motorcykler
Lan Party 25. februar 2006
Havebassin og Koi'er
Koi
Papegøjer.
Her er lidt om mine fugle