Papegøjer
  Havebassin
  Lan
  Venezuela
  Motorcykel
  Hund
  Test


 
Havebassin udvidelse
Da jeg havde fået dammen færdig og fået koi'er i, oplevede jeg at de var meget urolige og trykkede sig til bunden lige så snart man nærmede sig vandet.
Det var lidt kedeligt, da man jo anskaffer sig disse flotte fisk for at kunne studere og nyde dem. Jeg snakkede med andre som også havde havedam og vi konkludere til sidst at det måtte være opbygningen af min dam som var skyld i fiskenes urolige adfærd. Jeg havde lavet dammen med en kant hele vejen rundt langs kanten hvor der kunne stå planter og derfor var der kun 40 cm dybt rundt langs kanten og her kom fiskene aldrig ud.
 
Så efter en sæson, besluttede jeg mig for at udvide vandmængden i dammen, ved at fjerne disse kanter og udvide den dybe ende af dammen til at gå helt ud til kanterne.
Jeg indkøbte 6 1000 liters badebassiner og stillede dem op i haven og begyndte at tømme vandet fra dammen over i dem. Dette for at beholde så meget af det vand som var i dammen som muligt, så fiskene ikke skulle vende sig til helt nyt vand. Tænkte det ville være stressende nok for dem at skulle flyttes op i et lille svømmebassin og tilbage igen på en dag.
 
Som man kan se på billederne, valgte jeg en rigtig dårlig dag til dette arbejde, da det styrtede ned :( Der var dog ikke andet at gøre end at knokle på da fiskene var kommet op i et svømmebassin og dammen tømt.
 
Dette viste sig at være en rigtig god ide :-)
Allerede dagen efter jeg blev færdig med udvidelsen, begyndte jeg at kunne se at koi'erne blev mere rolige og på anden dagen var den første koi oppe og spise af hånden.
 
Udvidelsen betød at dammen nu er oppe på 12000 liter.
 
    
 
    
 
    
 
    
 

 
 
 
 
Sidste nyt
Trolling fiskeri
Mexico 2012
Udvidelse af Havebassin 2008
Suzuki GSX1300R HAYABUSA
Min PR på kysten
Fangstrapport 2008.
Anette's fangstrapport 2007
Niels fangstrapport 2007
FANGSTRAPPPORT 2007
Venezuela
Niels's fangstrapport
Motorcykler
Lan Party 25. februar 2006
Havebassin og Koi'er
Koi
Papegøjer.
Her er lidt om mine fugle